Kat

Producten 1-30 van 1504

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 1504

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het beste van het beste voor jouw kat

We weten natuurlijk allemaal wat er gezegd wordt: een kat kiest zijn/haar baas, niet andersom. Zaak dus om je kat te vriend te houden en in de watten te leggen, voordat deze het hazenpad kiest en op zoek gaat naar een ander baasje. Met de kattenproducten van Blijbeest weet je zeker dat jouw kat tevreden is en blijft en je nog lang voor de huispoes kan zorgen.

Goed voer voor een blije poes

Belangrijk in de verzorging van iedere huistijger is de voeding. Met de juiste voeding zorg je ervoor dat je kat gezond blijft en een mooie vacht behoudt. Ook houd goed voer ziektes buiten de deur. Met voeding afgestemd op jouw jager of bankhanger, zorg je ervoor dat ook jouw kat iedere dag tevreden spint.

Mandjes net zo fluffig als de kat

Je maakt je kat nog tevredener door een lekkere warme, zachte mand te kopen. Katten willen immers het beste van het beste en wat is er nou beter dan een lekkere mand? Er zijn mandjes om op te liggen, mandjes om je helemaal in te verstoppen en natuurlijk de alom bekende hangmat voor aan de verwarming. Fijn voor de koudste dagen.

Jagen op speeltjes

Heb je liever geen luie kat, maar verwacht je wat meer activiteit van jouw kat? Stimuleer dan het jagersinstinct en koop leuke speeltjes. Zo kan de kat lekker spelen, zoeken en jagen. Daarmee houd je de zintuigen van de kat ook nog eens scherp en zorg je voor een lekkere hoeveeltijd lichaamsbeweging. Zo blijft jouw huistijger tenminste ook echt een tijger.